View Single Post
Staro 07.01.2020., 15:28   #13914
VooDooZG
Neprilagođen
Moj komp

VooDooZG's Avatar

Datum registracije: Jul 2014
Citiraj:
Autor alengrosevic Pregled postova
vidio sam to sa plexom ali mi se ne da imati upaljeno računalo da bih gledao film na kompu, nekako mi nema smisla. Em rade dva uređaja, troši se puno struje, dodatne aplikacije, nije mi praktično. Nabavio sam media player, gore je coreelec, spojit ću disk na njega i to će raditi za 5+. K tome je media player spojen na AV reciever i u biti je ono što sam tražio.
A ovo sa Samsungom je baš sranje, mislio sam da su ozbiljna firma ali su očito čista konfekcija. Sljedeći TV sigurno izbjegavam Samsung.

ako ti ne treba za 4k i HDR onda da inače buš morao uzeti pošten player ( u biti jedino Nvidia shield ima snage )..

Ovo sa plex-om nisam isprobavao audio dio odnosno nemam atmos i dts soundbar ili receiver pa da probam makar sam zagrizo za Samsung HW-Q80 pa ga čekam da počne žuljat na polici nekog u Elipsu, Svijetu medija ili Sancta Domenici itd..

a o ciganjenju Samsung kaj da ti kažem kad mi Q9FN ima samo USB2.0 jer očito je bilo preskupo staviti 3.0 koji mi je 4 godine star 7500 imao npr ... ali nema veze od ovog zadnjeg update slika je ne 10/10 nego 12/10 od onoga kaj ja hoću i kak ja volim ..
VooDooZG je offline   Reply With Quote