Citiraj:
Autor Lewis
Jedna stvar mi nije jasna, vecina ekipe sa Androidom (Philips, Sony...) se "kunu" da sve ide glatko fluidno, nema trzanja, ma leti (kad uvjeravju ostale da su oni dobro izabrali  ) i onda kad god je neki update medjusobno pricaju kolko je kome usporilo-ubrzalo i sta sad steka-trza ili ne, ono WTF  ?
|
Ko se to žali ja recimo NE. Imenuj ih pa ih pitaj direktno, možda će bolje odgovoriti od mene. Imam u kući Grundig SMART i Android,te dvije stvari su po meni neusporedive, sada će biti onih kako, zašto, ovo je bolje ono je bolje, e pa meni nije , meni je Android, PUUUUUUUNO bolji od Grundig SMART-a( prvi razlog s Androidom znam sve raditi i ništa ne moram skontavati ponovo). Na mom Philipsu je Android 9.0 i radi mi bolje nego Huawei P20lite s istim tim androidom. E sad dolazimo do onoga tko za šta koristi Tv. Meni tv koristi za gledanje Tv-a(Dvbt), IPTV, YT i i možda još pokoja aplikacija za pogledati film ili seriju ali to je to. Ako očekuješ da će Tv zamjeniti Pc..... Ja recimo ne kužim šta je bitno oće li YT otvoriti za 0,5sec ili 0,75sec, a veća čekanja od toga nisu na ničemu, tako da... Ali to sam ja, ne tražim dlaku u jajetu i zadovoljan sam što baš SVE što sam probao radi dok takvo iskustvo s SMART-ovima nisam imao, možda će i moj početi štekati s vremenom ali sam uvjeren da i smartovi od prije par godina imaju problema, pa na kraju i mobiteli s starim Androidima usporavju i počnu štekati. Ali ja to tako doživljavam, evo mogu snimiti mobitelom kako radi pa ćemo svakih mjesec dana snimiti isto i usporediti. Po meni je to sve prekenjavanje s jedne i druge strane isto kao i s samim Tv-ima. Ja recimo od da kada sam poštelao Philipsa(3700kn) ne vidim da je moguće da Tv-od 7-10-12-tisuća može imati 2-3-4puta bolju i kvalitetniju sliku od ove i nema, jer sam ga stavio tik uz LG-OLED i to su nijanse, a sad ćeš imati likova koji će se kunuti kako je to laž i da je njihov OLED i QLED 2-3 puta bolja slika od ove i tako možemo u nedogled, ko kako to doživljava, meni nije bolja slika toliko da bi platio tv 7000 više (osim ako plačaš veličinu). Isto i s updejtom, kao što rekoh SVE mi radi i sada da izađe update koji mi nešto pohebe, neću sliniti i plakati po forumima i pod svaku cijenu gurati taj update, samo da mi piše kako je Tv s najnovijim softwareom, nego ću se bez razmišljanja vratiti na software koji mi radi i aj bok, pa i Windowsi znaju zahebavati poslije updejta pa nisu svi prešli na Linux ili na Mac. Tako da po meni, prika moj, sve je to stvar osobnog doživljaja, nekome je čekanje od pol sekunde udarac na ego, nekoga boli patka, kužim da više kmeče oni koji su pljunuli ogromne pare za Tv, pa ih više peče. Sve je to super i sve većinom radi a o osobnim doživljajima ne treba raspravljati. Kao što rekoh možemo snimti par Androida i par SMART-ova, pa updejtati snimke svakih mjesec-dva , pa da ćemo tako doći do kakvog zaključka, ako je to uopće stvarno bitno.