Citiraj:
Originally posted by Psycho
A posto vidim da se ima para..bolje uzeti Radeon 9500 Pro ili cak i 9700 Pro.
I te graficke(albatron) se uopce ne mogu klokati koliko se ocekuje od njih, to sam citao ne jednoj stranici, ali se ne sjecam kojoj.
|
Valjda je ironija

Zašto vi svi mislite da se ima para? XP1700+ je najeftiniji normalni procesor, ova matična ne mislim da spada u neke skupe matične, grafička također nije nešto extra... Ne mogu uzet 9500pro ili 9700pro baš zato što se nema para za njih. čak mi je i 1800kn za taj albatron prenategnuto, mislim da ću ipak uzet neku normalnu ti4200, albatron mi se svidia zato što je pohvaljen da ima izvrstnu sliku, a ja sam poslije matroxa i sony g200 17'' navikao na savršenstvo. Što mislite o MSI, leadtek i drugim ti4200, gdje mogu nać pouzdan test. ABIT otpada zbog buke! Memorija je nešto ekskluzivno i mislim da mi je malo preskupa, no SVI su mi rekli da nema dobroga overclocka bez dobre memorije (ima uz veliki rizik). Tako da mislim da se isplati dat 300 kn više (a USA nije tako skupo). Napajanje nažalost moram kupit novo i tu stvarno ne znam što bi, zato pitam za taj Antec iz USA. Vodeno bi sam radia blok (nebi ja, ali nije bitno), radijator bi bio sa auto otpada, a pumpa i cijevi nisu nešto skupo.