View Single Post
Staro 06.01.2020., 09:03   #1295
killuminati
Premium
Moj komp

killuminati's Avatar

Datum registracije: Mar 2017
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Gledam sad nekakve LED trake, da si stavim u dnevnu sobu na gornju stranu namještaja, da imam nekakav lagani izvor svjetla dok se gledaju filmovi.
Ima tko preporuku za to? Idealno da imaju samoljepivi sloj s donje strane, nekakav fizički daljinski + podešavanje preko aplikacije ako je moguće, a da nije u razini 100€ kao Philips.

Sad sam u potrazi za E14 LED jer u kupaoni imam ormarić bez tipkala za uključenje svjetla. Radi na principu da se žarulja okrene za paljenje i za gašenje. S halogenom je...pretoplo
Uzmi na aliju, led traka crni pcb, 5050 ledice, napajanje 12V 5A i ovaj kontroler s linka. U pravilu ide 1A po metru, ali možeš ostavit 5A na recimo 3 metra trake.

https://a.aliexpress.com/KlF4s75I

Imam ih doma, rade preko vlastite aplikacije i google assistanta. Možeš uzet i RGBW traku, kontroler ima kanale za bijele ledice (warm i cold white).

Imaš i one obične kontrolere za 15-20kn s daljinskim, niš posebno, nemaju aplikaciju, ali rade.

Uzeo u konzumu neki dan Osram E27 LED, bilo je i E14, samo se razgrabalo pa vidi jel ima još.
killuminati je offline   Reply With Quote