View Single Post
Staro 06.01.2020., 00:42   #7110
Max Rockatansky
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Psycho Pregled postova
ja sam mislim nasao najoptimalniju cjenovnu opciju za 3950X. ADM.hr ima najbolju cijenu za taj procesor cak i kad se usporedi sa njemackim siteovim gdje zna biti ispod 900 eura, ali kad uracunas dostavu za nas ili koristenje mailbox.de adm je najbolja opcija, samo ne znam stvarnu dobavljivost za sada jer nisam jos zatrazio ponudu.

bio sam u 11mjesecu u USA i tamo sam probao naci procesor, ali naravno bili su rasprodani i na sve cijene koje mi vidimo da objavljuju zaboravio sam dodati sale tax koji se dodaje na kraju svake kupnje. tako da 750 dolara je uvijek islo za 7-10% gore najmanje na temelju tog poreza(npr. gledajuci bestbuy). uz to mobo koju bi uzeo bi bila x570 Taichi koju sam nasao u linksu sa 100kn manjom cijenom, ali bi mozda u ADMu bili spremni smanjiti cijenu ako zatrazim u komadu ponudu.
Da, ok im je cijena obzirom na potražnju, ali nije mi toliko hitno da plaćam tih 10% više, a po dosadašnjim kupnjama znam da je i kod nas moguće dobiti MSRP + PDV.
Prvi 1700 (03/2017) je čak bio i nešto manje od 329$ (MSRP) dok sam zadnji, 3900X u 7. mjesecu platio nekih 520$ + PDV i tih par % mi je ok na račun tečajnih razlika i transakcija a posebno jer je skok sa 2700X dobrih 70%.

Isto tako, možda već jesam, ali moram opet zahvaliti Manuelu i ostalima na odabranim linkovima i informacijama u temi, bolje od Đele Hadžiselimovića

Zadnje izmijenjeno od: Max Rockatansky. 06.01.2020. u 00:53.
Max Rockatansky je offline   Reply With Quote