Kako misliš ništa od taktilnih? Napisao sam da me i zanimaju samo switchevi s što agresivnijim taktilim feedbackom. Cherry blue mi je provjeren, ali kada bi imao prilike probati druge taktilne switcheve možda bi se predomislio. Na slijepo mi nije simpatično kupovat.
Znam da feel ovisi i o drugim stvarima. Zato bi volio da mi keycap udara u metalni plate kao na ducky-u. A neznam da li to varmillo VM88 i 87 imaju ili je cijelo kučište plastika.
Ne mijenjam shine 2 nego bi nju vratio kući a za posao bi uzeo jednu TKL (TKL mi omogućuje da mi je miš u ergonomskoj poziciji a da tipkovnica ostane na centru).
Sa numpadom mi uvijek srednji dio tipkovnice bježi lijevo, ili mi je miš predaleko desno.
Koristim logitech MX ergo trackball. To je stacionaran miš. On na pravoj poziciji i tipkovica na centru mi je idealni setup.
Također bi želio floating key design. Lako je čistit i sviđa mi se kako izgleda.
Da budem iskren kolega mi je kupio kingston HyperX stariju TKL verziju. Cherry blue, floating switch, mehaničko kučište... tipkovnica je fantastična.
Ali ako bi nešto kao varmillo dalo još bolji feel... izdvojio bi više novca.