Citiraj:
Autor calypso
Ma i ovaj moj P51 je samo hir kad tako uzmes...  Realno, posao koji radim bih mogao i na prastarom T520 raditi...
Gust je gust i zdravo, ako imas viska para i ne znas kud bi potrosio, malo si potrisis za gust... Bolje novi ekran nego negdje otic na janjetinu pa potrosit isto tolko love...
|
Sve se zapravo svodi na gušt, i janjetina i hardver, razlika je što janjetinu možeš dobiti na svakom ćošku (pravu i finu malo teže, ali ipak na ćošku) dok za neki hardver moraš biti strpljiv
Realno meni ne trebaju dva L220x (a i troše struju), ali ih iz "hira" ili gušta želim već godinama i kad se nekidan jedan pojavio na tržnici to je bilo to
... ovog drugoga nisam još stigao ni spojiti i neću vjerojatno ni stići do proljeća/ljeta (moram prije renovirati pola stana), ali imam taman vremena odmoriti mozak od svakodnevnih obveza i briga razmišljanjem i mudrovanjem kako napraviti zajednički custom nosač za zid i novi stol jer je cilj složiti nešto ovakvo (ne kompletno, samo monitore na zid):
... i sad, 50€ uloženih u IPS za X220 je bilo opravdano i korisno, drugih 50€ u L220x baš i nije opravdano (korisno je), ali je gušt u oba slučaja jednak