View Single Post
Staro 01.03.2003., 20:01   #1
Red_Baron
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2002
ma otvorite da vidite o čemu s radi:)

Imam mali milijun pitanja i sve ću to izbacit u jednom dahu pa se pripremite za poduži post

kak-ste-kaj?

Razmišljam o kupnji novog kompa. Uzeo bi 1700+ tbred B reviziju, epox nforce 2 (8RDA3+ ja mislim, svakako ova bez grafike), 256 MB memorije, grafičku, novo napajanje, uveo bi vodeno hlađenje.

1.PROCESOR: Čitam svugdje da je savršen za occlocking, a nije skup...
2. PLOČA: koji su to bugovi o kojima se priča? Dokle ide FSB, hoće li do 200MHz bez voltage moda?
3. MEMORIJA: Pitanje je koja za occloking. Ovo bi kupio preko prijatelja iz NYorka.. da li je bolje Crucial, Mushkin ili Corsair? Uzeo bi jedan modul od 256 (ili 2x128 jer sam čuo da je to bolje za nforce...ZAŠTO?) i to 400 megahercni. Najlakše bi mi bilo naručit Mushkin pa ga malo ishvalite)
4. GRAFIKA: Albatron Geforce ti4200 128 DDR, optimizirana za oclock (najskuplji albatronov model)
5. Napajanje bi uzeo također i USA i to marke Antec 350W, dual fan da li je to dovoljno za novi komp i oclocking, imam još dvd rom, pržilicu i jedan 7200 rpm hard
6. Ipak neću sve u jednom dahu... vodeno ću u nekom drugom postu pitat što me zanima

Čudno, ništa mi više ne pada na pamet... to je onda to.. puno hvala na svim odgovorima, savjetima i tako to...
Red_Baron je offline   Reply With Quote