Prijavio Iskon HAKOM-u.
Ne očekujem čuda, ali nevjerojatno mi je da jedan operater ODBIJA komunikaciju sa korisnikom.
15.11.2019 sam sklopio ugovor s Iskon Internet d.d. u kojem je dogovorena tripleplay usluga:
- telefon
- internet (upload 0.5 - 0.7, download 5-7mbps)
- TV + filmski programi (HD)
Nakon samoinstalacije primjećujem probleme u brzini interneta koji ne prelazi 2mbps, što smatram povredom ugovora.
Tehničari su u nekoliko navrata izlazili na teren, obavljeno je nekoliko poziva te je ustanovljeno da je linija degradirana te da će za postizanje ugovorene brzine interneta biti potrebno prekršiti još jednu stavku ugovora, a to je uklanjanje HD paketa programa.
Ja se slažem da se to odradi, no zauzvrat od operatera tražim refundiranje za uklonjenu uslugu na mjesečnoj bazi tj umanjenje mjesečnog paušala za razuman iznos.
Tu staje svaka komunikacija s Iskonom, oni odbijaju odgovoriti na mail, pozivi SZK rezultiraju da oni tu ne mogu napraviti ništa, već neki "poseban odjel" koji zove korisnike (a ne primaju pozive) i tako stojimo od početka.
Srećom doma imamo neograničeni 4g (preko firme) pa smo se krpali i nismo dizali paniku, ali već je prošlo više od 45 dana da nisu u stanju riješiti jedan običan problemčić. Reko fuck it, ide prijava.
Pa kaj bude bit će.