A cuj, ne znam sta bih ti rekao..., kukas za 20kn poprilicno i sa pravom naravno, ali ujedno je tesko prelistati pa i 300 stranica cjenika ako treba tih istih 20kn ustediti. Agro bi listao i Bibliju ako bi ocekivao iskopati popust i 1€
Racunaju da ces kad tad i telefon koristiti itd... a ne kosta ih nista da ga imas u odnosu da ga nemas uopce.
Prelistaj ponovo Iskon cjenik, ovo:
E onda na tu cijenu ide ovo:
Naravno, nitko ti nece dati popust na ljepe oci, pogotovo ako si
lenj tocno i decidirano traziti ono sto trebas.
Takodjer tvoje isprazne prijetnje "ja cu otici drugom operateru" ce izazvati samo smjeh kod sluzbe za korisnike/agenta dok bude srkao kavicu u toplom uredu jer ce u startu skuziti da si bespomocan i neinformirani user.
Ono sto moras napraviti da bi dobio recimo taj fini popust i placao
u prosjeku 6,60kn mjesecno manje nego sada i zadrzao istu kvalitetu je:
1. Odabrati kod Optime ili nekoga drugoga operatera najpovoljniju opciju s kojom
moras biti spreman da zavrsis na istoj.
2. Pokrenuti Online ili telefonski kod drugoga operatera, prelazak na ciljani paket.
3. Cekati poziv iz Iskona jer kada novi operater pokrene prelazak onda se agentima pale lampice i zovu ne samo jednom...
4. Ucjeniti, traziti od Iskona taj paket i tu akciju/popust sto sam ti napisao,
vazeca je.
5. Ako nedaju iz prve i dalje ostajes kod prelaska, ugovor od drugoga operatera koji ti u medjuvremenu stigne postom potpises i vratis im nazad.
6. Par dana prije prelaska/prijenosa usluge ce opet zvati iz Iskona i onda ili daju to ili ne daju.... ako daju onda nazoves novog operatera i odustanes od ugovora bez problema.
Ja taj tvoj paket "sa istom brzinom" ali bez TV-a placam 116kn, bez ugovora, od volje mi dokle cu biti na Optimi... nemam tu brzinu jer sam dalje ali "paket" mi je do 60Mbps.
Iskon mi je to isto na kraju nudio za 100kn ( ugovor na 24mj ) ali osa sam iz Dispeta jer su mi digli zivac... Ima jos sigurno 2 paketa kod Iskona
do 200kn sto sam letimice
uspio uloviti ali imas cjenik pa kopaj sam malo pa ces ujedno i naci odakle sam ovo iskopao, nisam namjerno napisao stranice gdje uocih to