View Single Post
Staro 30.12.2019., 10:08   #25
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor D/G Pregled postova
...i onda na toj stranici uopće ne nađeš tip uređaja koji namjeravaš kupiti u 95% slučajeva a kamoli točne specifikacije.
Na oglasnicima još gore, kaže 2W izlazne snage a za to USB2.0 nema dovoljno struje ili npr. prastari čipset 8187L sa " b,g,n " itd.
Na oglasnicima su uglavnom fake Alfini adapteri, toliko o tome.
A izlaznu snagu rađe nebi komentirao, prvenstveno jer sam mišljenja da ista i nije jedina bitna stvar na wifi adapterima/AP-ima/wifi routerima, a tako izraženu (u W) je ne nalazim ni za recimo popularni TL-WN722N, koji eto ima tri revizije, i nezna se dok ne kupiš koji je čip u adapteru. U skladu s time ni dali ga možeš upogoniti za sve što si eventualno poželiš. I tu jedino Alfa odskače, ostali skrivaju i taj podatak ko zmija noge.
Ugl., po meni, što se USB adaptera tiče, Asus (iskreno mislim preskup) i Alfa.
Eventualno Edimax, ali koliko sam tražio, nije kod nas na tržištu bilo ono što sam tražio od njih.
Za kraj, tko traži izlaznu snagu, izlazi najčešće van zakonske regulative i tu je često "snađi se druže" pravilo.
Dakle složimo se da se apsolutno ne slažemo.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote