Tema: Iskon
View Single Post
Staro 30.12.2019., 10:05   #5419
Psycho
Master Of Disaster
Moj komp

Psycho's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
Naravno da to nije istina, ima za istu cijenu, dakle jeftinije nego sto ti se trenutno nudi na Iskonu, ljepo sam
te pitao dali ti je telefon vazan ili nije no tebi je lakse izgleda drviti o teorijama urote/zavjere nego si dati truda malo i prelistati moguce ponude.

Dakle u tvom slucaju internet do 50Mbps i TV a za telefon se ne izjasnjavas dok te ne prestane pucati teorija urote pa imamo:

Opis paketa sa specifikacijama na str: 162, promotivna ponuda na str: 302

Edit:

Ajd nije mi bilo tesko ni Iskon prelistati...

To je u sustini tvoj paket samo preko Carneta s time da ako platis jednokratno 62,50 kn (s PDV-om) onda furas taj paket bez ugovorene obaveze...
stari, don't get your panties in a twist. kao da sam ti rodbinu spominjao, a slucajno previdio tvoj odgovor.

telefon nebitan, stovise radije bi si jaja odrezao nego telefon fiksni u kucu stavio ikada vise.

TV+internet u generalnim paketima bez kopanja 200 stranica PDF-a je na vecini providera 239kn, ponavljam - telefon nikako, ne zelim ni broj telefona koji nikad ne cu koristiti.

nemam Carnet tako da ne mogu dobiti navedenu cijenu preko iskona regularnim putem osim cmoljenjem i kukanjem preko maila/telefonu da imam bolju ponudu od drugih providera.
na Optimi sam trazio ponude i nisam nasao ovu promotivnu akciju, HVALA za to stvarno. sada imam sta reci Iskonu ako mi ne zele ostaviti isti paket.

p.s. zasto guraju trio pakete sa manjim cijenama od duo paketa?