Citiraj:
Autor panasonic
Da, uvijek, stalno, svaku dionicu ceste, jer to je osnova vožnje auta.
|
Stalno?
Ja bi rekao da je to nemoguće.
Da se razumijemo, radim skoro 40 tisuća kilometara godišnje i ne plaćam kazne jer ih ne dobivam. Dakle nije da sam divljak na cesti, ali isto tako iz ogromnog broja kilometara u nogama znam da svaki vozač svaki dan napravi bar jedan prometni prekršaj. Koliko god se trudio voziti po propisima, svatko napravi bar neku sitnu grešku.
Jer hrpa stvari na našim cestama je suluda i nema veze s logikom. Od ograničnja do drugih stvari. I ne radi se ni grama na prevenciji ili pokušavanju rješavanja problema. Radi se samo ono što je lakše. Lakše je staviti kameru u podvožnjak na Savskoj gdje apsolutno nikakvog razloga nema da bude kamera, nego se pozabaviti tim istim križanjem na razni iznad gdje neodgovorna banda svakodnevno zakrči križanje.
Križanje Selska - Horvaćanska je školski primjer suludosti, hrpa opasnih situacija i sudara bude. Nitko se time ne bavi, al zato na mostu gospoda sjede u autu uz multanovu.
Takve stvari mene ljute. Stavi kamere, ali na problematične točke. Potrudi se oko mjesta gdje su loše projektirana križanja, gdje se dešavaju sudari i problemi. Kažnjavaj drastično alkohol, ponavljače, divljanje bilo kakve vrste. Al nemoj maltretirat normalne ljude iz grma iskakajucu jer netko vozi 70 na trotračnoj ograđenoj prometnici