View Single Post
Staro 29.12.2019., 10:58   #19
keyser_s()ze
Premium

Datum registracije: Jul 2006
Zahvaljujem svima na mišljenjima, i kvalitetno ste me uputili.

Isprobao sam par (posuđenih) usb kartica (dvije nano i jedna tp link s antenicom. Ovi nano bez antene su po mojem mišljenju smeće. Dobri su ako je ap u istoj sobi ili na nekih 2 metra udaljenosti, ali sve povrh toga stvara probleme. Čak i mahanje ruke između signala stvara probleme (pad brzine i pucanje veze). TP-link s antenicom (da me ubiješ nisam zapisao točan model), nije loš što se tiče hvatanja signala, ali zna imati problema sa pucanjem veze (što je mnogo iritantno ako čovjek igra ugodan cs meč....)

U međuvremenu dogodio mi se je jedan Eureka događaj, potpomognut kvalitetnom dozom kuhanog vina i rakije Iz ladice vadim stari Huawei P7 (paučina na ekranu naravno), palim WIFI, tether preko USB-a na kompjuter i internet radi u punih 50 Mbs. Drivera nikakvih nije trebalo, veza ne puca, latencija ništa veća nego s pravom karticom... Dajem toplu preporuku (može bilo koji android s dobrom i kvalitetnom Wifi karticom) kao kratkoročno riješenje.

Šteta je samo što smetjari iz Microsofta nisu omogućili USB tether s Lumiom 950 jer bi onda u kompletu imao i stolni sat (sada je stolni sat) i wifi karticu.

I sada još samo odlučiti da li alfa karticu ili neku PCI....
keyser_s()ze je offline   Reply With Quote