Citiraj:
Autor Psycho
te sam i pretpostavio, pregledao ponude i svi imaju skuplje od Iskona. ocito svi sjeli za stol i dogovorili se: ajmo zajebati klijente
znaci otprilike isti paketi kostaju kod svih operatera 239kn ili 220kn(15% Optima popust). Iskon nam nudi ispod cijene valjda kao dugogodisnjim klijentima.
sranje.
|
Trazi ponude od svih, reci im da pregovaras sa jos nekoliko operatera... Malo muljaj... Vidi sta ti imaju za ponuditi, zicaj da ti daju svasta, kreni od tableta, mobitela, romobila, itd... Ako kazu da ne mogu nista, samo reci da te slobodno nazovu kad budu imali, zahvali i zovi drugog... I tako, u 3-4 iteracije bi mogao dobiti to sto trazis plus jos neke dodatne 'pogodnosti'...
Nikako nemoj reci da ti istice ugovor sa Iskonom, nego onako - hipotetski, sto mi mozete ponuditi ako bih presao kod vas? Trebam to, to i to...
Optima ce ti vjerojatno ovih dana dati najbolje uvjete jer trebaju sakupiti sto veci broj rezidencijalnih korisnika, s obzirom da krece prodaja Optime najvecem ponudjacu u prvom mjesecu...

A tu onda ako zeli TCom (oni prodaju Optimu) postici sto vecu cijenu, onda moraju skupiti sto veci broj rezidencijalnih korisnika...

Ako budes pricao sa njima, doslovno ih pitaj - vi idete sada u prodaju, znaci da vam treba sto veci broj korisnika, pa dajte mi bolje uvjete i jos neke djindje i preci cu kod vas...