View Single Post
Staro 26.12.2019., 00:27   #13802
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor gamer Pregled postova
Ma jasno.
Pitam radi znatiželje. Dosta hvale taj TCL. Pronašao sam i komentara da je Panasonic GX800 bolji od PUS7304 pa se sad ti odluči a modela ima hrpa.
Na tvom mjestu bih vidio gdje bi ti modeli koji ti trebaju možda bili izloženi jedan kraj drugog (Pevec, Elipso, Emezzeta ili neko četvrti) i pogledao isti materijal na svima. Uzmi na sticku svoj neki film i neka ti ga puste. Meni su u Elipsu izašli u susret i vidio sam točno ono što me zanimalo. Kad vidiš sliku sa snimljenog materijala, pogledaj i kako prikazuje zemljane signale ako gledaš program preko antene(naravno ako imaju mogućnost u dućanima. U većini nažalost nemaju). Pogledaj još i feature koji su ti zanimljivi, meni je Ambilight fantastičan feature i žao mi je što više proizvođača ne nudi taj feature. Na kraju još usporedi i specke na displayspecification, čisto da si vidiš da ti nešto nije promaklo.

Tako da, provjeri si prikaz slike negdje u dućanu, da vidiš kako prikazuje sadržaj na panelu, vagni koliko ti što vrijedi i odluči kaj uzeti.

Sretno!

Zadnje izmijenjeno od: alengrosevic. 26.12.2019. u 00:32.
alengrosevic je online   Reply With Quote