Citiraj:
Autor gamer
@OuttaControl: Jesi uzeo TCL 50DP600? Dojmovi?
Ja se još odlučujem između 55PUS7304 ili 55XF9005. No naletio sam i na 65" TCL za nešto (relativno "malo") više novaca. Recimo 65DC760 za 6300, 65EC780 za 7200 pa i 65X818 za 8800kn.
Da li netko ima kakvih iskustva sa njima?
Specke sam pretražio, zanimaju me dojmovi iz prve ruke. Kakvi su za HD signal, gejmanje (PS4) itd...? 
|
Nop nop, nisam jos, nije mi prisa, moram prvo sredit cilu sobu (laminat, ormar
, sprovest struju na plafon za tv) tako da necu jos, ali zasad mi tcl 90% al moram ga vidit
Dobro namjerni savjet, ne uzimaj nikog, a pogotovo sympForDevil, zdravo za gotovo, puno kokodace malo jaja daje, blaža verzija garfilda aka tv stručnjaka aka philips
Uglavnom iz onog sta sam ja vidio edgeled s local dimmingom je bolje nego direct led s global dimmingom ali isto cekam nekog ko je ima TCLa da kaze pravo iskustvo sa njim, nisam osobno ni fan androida. Ono sta ti mogu sigurno rec sa 55XF9005 nes falit, a sad ako oces vecu dijagonalu, to su kalkulacije, al to prvo odluci, možeš li, želiš li i jel potrebno 65 inchi, ako da onda racunaj da ces žrtvovati ili pare ili kvalitetu slike

A i bitno je sa cega dolaziš, meni je prika tio oleda, jer je ko najbolja slila, kad je vidio sony 55x57096, naspram 32 inchnog LG-a kojeg je ima do tad samo je reka netriba meni oled ovo je meni hit i uzeo 65xf7096 (direct led, va panel, global dimming)
E i da tcl je 10bitni panel sony isto, philips nije.
Al idalje zlatno pravilo idi vidit uzivo, i uzimaj informacije od nekog ko stvarno ima tv koji te zanima.