Citiraj:
Autor fishkal
Problem većinom imaju osobe koje baš ne znaju rukovati elektronikom.
Tu je problem MIUI -a i raznih dopuštenja koje moraš napraviti za notifikacije i slično. I ljudi kad im iskoči tipa - želiš li dopustiti notifikacije za WhatsApp - ni ne gledaju nego klikaju automatski - ne dopusti.
Mater je imala Redmi 3, i nije imala nikakvih problema jer je sam joj ja podesiv mob. Mnogi ljudi koji su imali razne "probleme" su često do toga da jednostavno ne žele si postaviti telefon da sve radi kako spada.
|
evo ja za sebe mogu reci da znam jako dobro rukovati elektronikom, stovise zaradjujem za zivot u ITu. Sad cu napisati felere koje sam ja na saomiju f1 dozivio pa mi ti napisi kako sam ih mogao rijesiti podesavanjem postavki.
notifikacije koje bi se pojavile na sekundu i nestale, problem je bio na miui9 i 10, tek na 11 su rijesili problem.
dark mode koji je nestao na miui10 i tek su ga na 11ci vratili
automatsko podesavanje osvjetljenja koje kao da ima samo tri, cetiri unaprijed definirana levela
sve do miui11 u status baru nije bila ikona za mute i aktivan alarm
kriva polarizacija ekrana
i sad ono sto sam na 11ici primjetio, u dva navrata alarm nije zvonio, vise se u njegov alarm ne mogu pouzdati tak da isti nariktavam ko u devedesetim, na radio budilici.
i ovo od nekidan kad su preko noci nestale tri aplikacije bez ikakvog traga.
e, i jos jedna stvar koja me muci, pa da mi kazes gdje se to podesava.. u kuci imam dva ssida, jedan u kuci drugi u garazi.
i sad recimo u kuci sam spojen na kucni ssid, idem u grazu i taj kucni mi je na nekih 10%, ali mob to u vecini slucajeva ne jebe i ne prebacuje na ssid iz garaze koji mu je na 100%. tek nakon 20ak minuta prebaci. u kuci su jos jedan samsung, motorola i oni to puno bolje odradjuju.