Tema: Automobili
View Single Post
Staro 22.12.2019., 20:25   #47302
Forace
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
Ekipa, jel ima netko 1.5 TSI Evo VAG grupacije, po mogucnosti rucni mjenjac?

Kad sam testirao jednog, poakocio mi je i zgasio se, pa opet poskocio.. frend se smije, ja se vadim "valjda je to jer sam do sad vozio dizela".. i onda saznam da je taj kangaroo efekt veliki problem tog motora i da jos uvijek nema rjesenja ni nove mape, a problem se zna vec godinu dana...

Kod nekih je samo na hladnom motoru, kod nekih uvijek, nekima pomaze prvo dati gas na prazno... Uglavnom zajeb, pogotovo u guzvama stani kreni
Imam ti ja TOURAN 1.5 TSI EVO DSG R-line - ajd ti malo pojasni to poskakivanje.
Meni ništa ne poskakuje izuzev izlaženja na uzbrdizi (prilaz u dvorište) ali to se kompenzira ručnim otpuštanjem ručne jer treba dodati različitu količinu gasa da raskoči ručnu, ovisi o uzbrdici, vremenu stajanja itd.

Stani kreni mi radi normalno, što ručno, što automatski.

Sad mogu ti pisat prema tourancu šta je šta u VW.

Recimo sportski ovjes je Touranca spušta nešto niže, ne znam jel bio i tvrđi.
R-Line u VW može označavati 2 stvari:
1. Stavku iz dodatne opreme - tu sad postoji interijer i exterijer paket - svaki posebno, mislim da je samo facelift ali nisam siher treba pogledat u konfiguratoru
2. Vrstu auta / paket dodatne opreme- ne znam kako nazvat - to je ovo što ja imam - odnosno paket opreme koji uključuje vanjski r-line iz stavke 1 + još neke stavke dodatne opreme .... - u ovom slučaju R-Line ide u naziv

Ukratko ako ti treba išta malo normalnije uzimaš R-Line jer se iz tog paketa ne isplati pojedinačno stvari uzimat. Recimo meni vanjski izgled nije nešto i možda bi rađe maglenke, zavjesice itd., ali mi nije bilo isplativo ne uzet R-Line zbog ostale opreme .

Ak te šta od opreme koja je zajednička zanima pitaj imam je dosta ... .

p.s. Išo sam sad u konfigurator nema Golfa 7 ima samo Variant, a taj nema R-Line opciju na Comfort linu ...

@MadBoY Na Tourancu Trendline, Comfortline i Higline oznčavaju koliko dodatne opreme dobiješ povoljnije + što recimo neku opremu ne moš ni naručit u određenom nižem paketu.

Primjer sjedala sa memorijom kožna - dostupna samo u Higline paketu - u nižima nema ni uz doplatu. Isto je recimo za zaslonom u boji kod volana odnosno ne znam sad napamet kak se zove . I tako dalje....
Forace je offline   Reply With Quote