Evo jedna prica o sposobnosti zaposlenika HP-a i njihovog ureda za izgubljene posiljke.
Prosle godine posaljem preporuceni paket u Austriju (sa tracking brojem) koji nakon dva tjedna nije isporucen. Obratim se posti i oni me upute na neki njihov odjel za istrage izgubljenih posiljki (stvarno to imaju) gdje sam predao formular za pokretanje te njihove istrage i potencijalnu naknadu stete po zavrsetku. I tako predam ja taj zahtjev...
Nakon otprilike tjedan dana dobijem povratnu informaciju od primatelja da mu je paket stigao i ajde sve super. Nakon cca mjesec dana od tog ureda za istrage, na koji sam i zaboravio, stize rjesenje u kojem pise da su nakon provedbe opsezne istrage utvrdili da je paket definitivno izgubljen i da imam pravo na isplatu oko 300kn naknade stete. Samo sam bacio to njihovo rjesenje u smece, jer nije mi interes zaradjivati na necijoj nesposobnosti, ali evo samo kratki osvrt da ljudi isporuceni paket proglase nestalim, pa me samo zanima kakve su to oni istrage provjeli i kakvi tamo ljudi rade. U najmanju ruku nesposobni.