Citiraj:
Autor GreenLife
Vidiš - hvale vrijedna informacija.
A jebeno je kad vidiš da osnovni Golf VII 1.6 TDI (Variant, jbg, sad samo karavane gledam  ) košta 25k € a nema nikoji k od opreme. Čak ni tempomat.
Kad se sve sažme - danas ne možeš naći auto ispod 30k € a da je kvalitetan, a čak i tad je teško. Uvijek će negdje kiksati, bilo u unutrašnjosti, podvozje, motor...
|
Ma kaos.. evo ja gledam jednog golfa VII, R L-ine... auto nema kameru, nema samosklapajuće retrovizore, pali se na ključ, ne na gumb (što je kod Golfa još i pozitivno zbog mrvicu teže krađe)... ali glavno da ima masažu lumbalnog dijela na vozačkom sicu! Nisu normalni s tim opremama.
Iskreno, meni je veliki favorit Kia Ceed Fresh (kod nas, ne znam kak se ta oprema zove u DE), 1.4 T... odličan auto, ne zaostaje puno za golfom po ničemu, a meni ga je čak bilo i trunkicu ljepše voziti (ima malo tvrđi volan od Golfa, iako nema baš neki feedback s ceste, bolji nego Golf, ali ni blizu jednom Focusu ili Toyoti Corolli).
Fresh ima sve od opreme što ti treba...
P.S. WTF s cijenama automobila u 2020.??
Kia Ceed 2019. 1.4T Fresh oprema - 161,000kn (s popustima ide na 145 + metalik boja).
Kia Ceed 2020. 1.4T Vision (same shit oprema koliko vidim) - 181,000 !!! 20,000kn rastu cijene autiju??