View Single Post
Staro 19.12.2019., 00:19   #13754
SympForTheDevil
Registered User

SympForTheDevil's Avatar

Datum registracije: Sep 2019
Evo LG oled u dnevnoj Philips u spavaćoj. Sve je to isti qrc u pogledu brzine pogotovo sa Android 9. TV mi nije mobitel ili komp da mora biti fluidniji od Isusa. Stvarno imam pametnijeg posla u životu nego raditi stvari na tvu koje zahtijevaju maksimalnu fluidnost sučelja.

Od tva očekujem dobru sliku,dal do nje došao za 1 sekundu ili za 1.1 je stvarno nebitno. Čak ni ne opravdava jednokratno uštekavanje boxa u hdmi i struju. (recimo ja sam uletio još u gori trošak sa sluggish ui-em,35k eura za Mercedes w205 sa naj sluggish infotainmentom od svih...sva sreća da sam ga kupio zbog užitka u vožnji ne zbog drkanja po menijima).

I još ktome bi imao dva daljinska, ko da mi jedan koji opada po cijeloj spavaćoj sobi nije dosta

Ova cijela rasprava me podsjeća na zamjenu hladnjaka na cpu-u prije 10-12 godina. Odlazak u ditech i kupnja aplenphona za 80€ da bi imao 2 stupnja hladniji proc I mogao staviti u PCE profil da mi komp hladi hladnjak od 80€. Žali bože vremena, para, truda, skladištenja i ostaloga....da bi komp radio isto ili da bi u cod-u imao jedan fps više koji nisam zamjetio. Bolje da sam pare pošmrkao i popio gledano iz danas.

Cijeli taj proces sa dodatnim boxom bi za mene bio prihvatljiv prije to desetljeće i kusur....danas....ne fala

Zadnje izmijenjeno od: SympForTheDevil. 19.12.2019. u 00:50.
SympForTheDevil je offline   Reply With Quote