Citiraj:
Autor R3nchi
Kao sto rekoh NE NIJE IMO PRIJE nikakve jebb fijeve i ostala govna..A da sigurno svi citamo user agreement kad god ga updateju.. Da u pravu si sam sam kriw sto sam mislio i dalje da su normalni i da je sve po starom.. Zamisli btj na njuskalu da sljakaju taj ciganluk..
|
Uvijek je bilo “fijeva i govana” samo je pitanje vrijednosti koju prodaješ...ako me sjećanje dobro služi neke manje vrijednosti na podliježu “nametu” ili se akomuliraju dok iznos ukupne prodaje na pređe recimo 10£ i onda ti ispostave 15og u mjesecu fakturu. Nemoj me uzeti za rijec jer nisam citao njihova pravila poslovanja i silne anexe ugovora ali vjerovatno koriste taj modus operandi...nazalost sve sto prodam je preko 10£ pa mi se svaki mjesec neakomulirano pojavi ebay faktura... plaćanje iste možda možeš izbjeći otkazivanjem kartice sa paypal-a ali zbog zlouporaba koje su se sigurno događale mozda su i tome doskocili da ne mozes otkazat karticu dok ne platis, a naplatiti ce ti se automatski sa paypal racuna ili sa vezane kartice.