Citiraj:
Autor markdeejay
Ok, hvala za savjete.
Znači, da ciljam bolji SSD, matičnu, napajanje i možda kućište. Iskreno, nije mi potrebno nikakvo staklo ili pleksi jer mi nije bitno da viidm i da se divim svemu u kućištu. Inače imam Coolermaster CM690 kužište koje mi je ok al je već 10 godina staro te su otišli priključci za slušalice i ima samo USB 2.0 priključke na gornjoj strani.
Može onda neki konkretniji prijedlog sa ADM stranice, ako nije problem pa da si složim najbolju opciju.
Hvala. 
|
Nemoj placati puno za kuciste pogotovo ako vec sada kazes da ti je staro kuciste ok, nema smisla ako ne patis na te new age fore sa staklom, lampicama, titanom i cime vec, kilama...
Nista se nece dogoditi ako uzmes kućište od 200 do 300 kn, te spike o boljem spremanju kablova ako ti nisu bitne, stvarno nema potrebe za skupljim kucistem. Protok zraka i slicno, marketinske metode za izvlacenje para. Zaboli te sta imas jace dijelove u jeftinijem limu, ne ides na svadbu s tim kompom.
Ako imas neki budzet bas za potrositi, onda se fokusiraj na najbitnije dijelove, maticna, proc, rami i kvalitetnije napajanje.
Ssd, ja imam taj A400, ne vidim nikakav problem, ali da ti srce bude mirnije, mozes uzeti taj M.2 ssd, ako nije puno skuplji. A za grafu sam odluci, velike su razlike u cijeni za ne bas pretjerano jaci gpu.
I to je tak uvijek bilo i bit ce.