View Single Post
Staro 12.12.2019., 08:32   #2299
Lak
Premium

Lak's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
Citiraj:
Autor markdeejay Pregled postova
Ok, hvala za savjete.
Znači, da ciljam bolji SSD, matičnu, napajanje i možda kućište. Iskreno, nije mi potrebno nikakvo staklo ili pleksi jer mi nije bitno da viidm i da se divim svemu u kućištu. Inače imam Coolermaster CM690 kužište koje mi je ok al je već 10 godina staro te su otišli priključci za slušalice i ima samo USB 2.0 priključke na gornjoj strani.
Može onda neki konkretniji prijedlog sa ADM stranice, ako nije problem pa da si složim najbolju opciju.

Hvala.
Nemoj placati puno za kuciste pogotovo ako vec sada kazes da ti je staro kuciste ok, nema smisla ako ne patis na te new age fore sa staklom, lampicama, titanom i cime vec, kilama...
Nista se nece dogoditi ako uzmes kućište od 200 do 300 kn, te spike o boljem spremanju kablova ako ti nisu bitne, stvarno nema potrebe za skupljim kucistem. Protok zraka i slicno, marketinske metode za izvlacenje para. Zaboli te sta imas jace dijelove u jeftinijem limu, ne ides na svadbu s tim kompom.

Ako imas neki budzet bas za potrositi, onda se fokusiraj na najbitnije dijelove, maticna, proc, rami i kvalitetnije napajanje.
Ssd, ja imam taj A400, ne vidim nikakav problem, ali da ti srce bude mirnije, mozes uzeti taj M.2 ssd, ako nije puno skuplji. A za grafu sam odluci, velike su razlike u cijeni za ne bas pretjerano jaci gpu.

I to je tak uvijek bilo i bit ce.
Lak je offline   Reply With Quote