Ja ne kužim vaše probleme... instalirao Kodi na Shield - podesio sve što mi treba i stvar radi savršeno... E sad da li to zovemo media centar ili Android TV.. boli me debeli, jer stvar radi.
Čak je podnošljivo dobro upravljanje glasom... da ne kažem da Chromecast radi savršeno. Ujutro slušam radio preko Shielda. Shield mi automatski upali TV i soundbar, i za sve osim gledanja TV programa ni ne koristim drugi daljinski.
Dugo vremena sam koristio RaspberryPi sa Openelecom i stvar je odlična... ali mi je Shield bolji i jednostavniji za korištenje/setup... a ima i drugih prednosti.
Kome ne treba više od Kodi-a topla preporuka za openelec ili corelec... koji god je sada bolji (vjerojatno Coreelec s obzirom da ga Ziiky koristi)
Probao sam i kineski android box... i nikad više..
Ova cijela rasprava je krenula radi problema spajanja Shield-a sa Z906, jer shield nema Coax ili optiku.
Ovo po meni nije problem shield-a,već logitech-a koji treba upgrade tehnologije koju koristi - ovaj sustav ima isti input koji imam na Logitech sustavu iz 2005-te (optika,coax i 3.5mm pc direct)
Ista stvar je sa Sonons playbarom - koji košta 800 eura i nema HDMI input..
U današnje vrijeme - Media centar-TV-Audio veza mora biti putem HDMI/ARC.. sve drugo je zastarjelo...