View Single Post
Staro 10.12.2019., 22:06   #13681
SympForTheDevil
Registered User
 
SympForTheDevil's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2019
Lokacija: Zagreb
Postovi: 636
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Grundig i dalje ima urede u Njemačkoj gdje se radi R&D (Neu Isenburg). Ostalo su sve kinezi, a tvrditi da kinez nema nikakav R&D je isto glupo.
Samo što ti uredi koliko čitam nemaju veze sa televizijama koje se proizvode u Turskoj.

Bar nisu do 2018.

Citiraj:
Arçelik has a new R&D center in Cambridge, U.K.; it is preparing to open R&D centers in Germany, the U.S. and Asia.
Uglavnom imaju više R&D centara po svijetu od AMDa i Intela kombinirano mislim da je to marketinški pojam više nego nekakav pravi R&D kakav recimo ima Huawei(npr)

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova

Osim vlastitih, proizvode i LG UHD-e, mislim 43" ili 49" ili oba. Nisam više siguran, ali svejedno, radi se o najmodernijoj tvornici s najjačom kontrolom kvalitete trenutno. E sad, to što se kod nas naručuju low end i mid end proizvodi koji se prodaju na lopate, a high end se traži povećalom, opet je problem našeg tržišta.
i.
Proizvodili su oni i Panasonic pa se šuška na ulici,da su im Japanci uzeli licencu nakon 2-3 serije zbog kriminalne kvalitete izrade

Citiraj:
I work with all the 4 major TV brands and the Panasonic reps themselves admit they dropped the ball and hurt their reputation a bit with the Vesel sets released a couple years ago, so they brought it all back in house to try and recover and ensure that people who are buying Panasonic are buying a genuine Panasonic TV.
A to sam čuo,da za Njemačku idu Grundizi dosta veće kvalitete nego za naše tržište...

Zadnje izmijenjeno od: SympForTheDevil. 10.12.2019. u 22:20.
SympForTheDevil je offline   Reply With Quote