Dobavljači napajanja se mijenjaju iz modela u model. Proizvođači objavljuju opozive modela, zovu kupce da se jave u servise ako se pokaže manjkavost nečega. 21. stoljeće je pobogu, samo neki nikako da to shvate.
To što hrvatski narod nema običaj registrirati svoj TV na stranici proizvođača, ili pratiti stranice kao što su Rapex, pa i same stranice proizvođača...to je problem naroda, a ne korporacija.
Pošto dobivam newsletter od Sonya, nedavno sam dobio info da pozivaju vlasnike nekog modela, sa serijskim brojem od-do, da se jave u servis zbog izmjene neke komponente, jer je primijećen veći broj reklamacija i našli su što ne valja. Ista stvar se događa i s drugim brandovima, samo što se 99.99% ljudi nakon kupnje TV-a isključi od ikakvog informiranja. Ne daj bože da registriraš uređaj ili se prijaviš na newsletter, odmah te masoni prate.
Imali smo oko 30 godina doma neovisni RTV servis, jako dobro znam kako stvari sa servisima funkcioniraju. Danas možeš biti samo ili ovlašteni ili ogorčeni fušer koji je u jednom trenutku postao gramziv, pa prijavljivao fantomske kvarove i prodavao dijelove na crno misleći da su korporacije ovce koje su došle na šišanje. Ovlaštenih fali, fali i servisera. Ako išta znaš i nemaš mrlja u karijeri servisera, posao dobivaš odmah.
Nisu više 80-e i 90-e da možeš nabaviti dijelove samo tako preko Nedisa. Jedino što taj tvoj i može danas raditi je kukati o dobrim starim vremenima i pričati o kvarovima iz tog perioda. Gdje bi drugo čovjek našao Loewe servis... Nedavno smo bacili preko 200 kg service manuala i shema... Nema više servisiranja, samo zamjena modula.
Emmezeta je u vrijeme kad su se pojavili, kad su još bili Mercatone (2006.-...), prodavala aparate Elettrozeta (bijela tehnika, mali kućanski...) i Mivar (TV-i).
Evo, umirovili smo nedavno njihovu vešmašinu, koja je od dana kupnje prala po dva puna bubnja tjedno. Za nekoliko njihovih CRT TV-a znam i danas da rade bez ikakvih intervencija. Unutra je bio Philipsov ekran i elektronika (nizozemski Philips, ne današnji kineski). Imao sam ga kao klinac u sobi, imao je videorekorder ugrađen i prednje činčeve. Nadživio je novijeg Panasonica i nekoliko Trinitrona koje su imali starci/dede/bake i ostala rodbina. Ne smijem ni pričati koliko sam noći i dana proveo pred njime i Playstationom.
Prošla su ta vremena, svi ti brandovi danas su isto smeće. Kupi onog čiji ti se sofver i kućište sviđa i amen. Ispod toga su samo nijanse.
Imam Grundiga (49" 8960), starci imaju Grundiga (32" 6621). Slika odlična, ali smart funkcije kao da i nemaju. Ne vidim ništa korisno od tih aplikacija, a TV mi je ionako spojen na komp. Bitna mi je slika, a FHD i 4k filmovi na njemu izgledaju jednako dobro kao i na frendovom duplo skupljem Samsungu iste dijagonale, kao i na Sonyu, LG-u...
Baka/deda imaju prastari 43" LG koji smo dobili od poznanika jer je pao i kućište se razletjelo u komadiće.. Napravili drveni okvir, pleksi pozadinu i TV veselo radi več godinama...sve dok HEVC ne dođe u full time primjenu.
Taj fosil od LG-a i danas ima softver na kojem dosta brendova može samo pozavidjeti. Da kupujem TV zbog softvera i smart funkcionalnosti, ne bih gledao ništa osim LG-a. Dok mi god treba samo kvalitetna slika, najbolji je onaj s najnižom cijenom i najviše garancije. Posudim kalibrator, korigiram boje i vozi dok ne krepa.