jesi siguran da nemas neki hardware problem?
moguće, ali ako boot-a sa usb-a ubuntu live - ne bi rekao (izvadio GPU za svaki slučaj)
jesi probo na drugi disk ako se radi o desktopu?
izštekao diskove, boota ubuntu i win bi se trebali naload-ati u RAM pa ti u instalaciji kaže da nemaš diskova ali ne dođe do toga već se dobije bsod sa errorom gore spomenutim
iskljuci ona s*anja od fast bootova, UEFI,a, i sl.
ne znam je li ima kakva caka ili uputa kako to točno treba izgledati, sve i svašta sam probao po tom pitanju
MBO je: asus maximus VI impact
ukljuci AHCI, a ne IDE/RAID.
ne sjećam se te postavke, budem provjerio
SATA kabel ok? probaj drugi, probaj u drugi kanal ubost, ako ga imas.
kak sam i gore pisao, mislim da nema veze
probaj sa DVD-a ako imas citac i ako ti stane instalacija (nemam pojma dal je moguce kod w10).
nemam...
nadi neki od drugih toolo-va osim rufusa za napravit boot usb (nemam pojma koji i dali postoje).
koristio sam tool od microsofta službeni - ak neće sa njime, neće sa niti jednim a probao i sa rufusom
edit: sad se sjetih. da ti nije prastari neki SSD? evo realworld story, nedavno frendu na novi komp (insta maticna i proc ko kod mene) probao stavit win10 i stalno problem, nece i nece, ili ide instalacija sporo pa stane. na kraju ispalo da ne zeli instalirat na neki stari SSD, cini mi se intel. problai na novi BX500 i proslo sve iz prve turbo brzo.
a bili su win 10 gore....
i opet se vraćamo na to da neće ni doći u instalaciju i tek sad napominjem u opcije repair ili nekaj sl.