Eh..
Full kasnim s odgovorima, sorry svima :/
U pitanju je "parica", optike tu u Puli u starom gradu nema..a pitaj Boga hoće li je ikada i biti radi fantastičnih konzervatora -.-
Što se tiče mogućnosti da se nalazi parica u asfaltu (kockica nemamo na potezu od centrale do moje zgrade) ne vjerujem..ali ne mogu 100% niti isključiti tu mogućnost.
Mene najviše intrigira činjenica da susjed dva kata niže od mene (ja sam u potkrovlju a on na prvom katu i između nas je još samo jedan stan..) ima istu uslugu kao i ja (net + tv) i kad je prije nekih mjesec do mjesec i pol imao problema, doduše unutar stana jer su mu mjenjali i ruter i tv prijamnik, sve je bilo riješeno u roku..ono.. 2 dana
Misterija broj 2 je da njemu sve "dela" kako treba u što sam se osobno uvjerio danas popodne..a meni gore ne radi..
E sad..
Tko tu koga jel
U svakom slučaju budem ja njih zvao sutra ponovno pa prijavio putem maila pa onda na HAKOM a za dalje ćemo vidjeti..
Pokušao sam se "ožicati" za njihov mobilni al ne ide (kao)..
Mislim..ne gori..imam posla preko glave i net preko mob-a ali nije to to..fali TV,heh..Antenu sam odavno "srušio"..još kad su nam siciljanci ometali signal
Hvala na svim sugestijama (svima) pa ću javiti napredak i kako sam to uspio riješiti (kad riješim) ako možda nekom se dogodi isto/slično...