Tema: Iskon
View Single Post
Staro 03.12.2019., 11:35   #5389
GLUPAN
Premium

Datum registracije: Sep 2004
Pozdrav svima,

Trebao bih pomoć..heh..

Naime, proteklog vikenda sam ostao bez interneta i tv-a, skroz -.-

Problem sam "namirisao" već 26.11. i prijavio kvar koji je "navodno" procesuiran prema tehnici (HTa ako se ne varam s obzirom da ovi nemaju svoje ljude?) i zaprimljen 27.11. s time da je do sada uvijek ispoštovan rok od 1 do 3 dana za otklanjanje bilo kakvog kvara.

Ovaj put je negdje "zapelo" i kažu mi da sada čekaju odobrenje grada da izađu na teren..a kao krajnji rok naveden je 27.12. no iz podrške nisu znali ili htjeli odgovoriti što u slučaju da taj rok ne bude ispoštovan,heh..

Tragično je to što ja živim u samom centru grada, doslovce 50 metera od pošte/centrale i to pješke a ne zračne linije i do sada..nikada nije bilo problema s otklanjanjem kvara koji se nalazi izvan mojeg stana (inače živim u stambenoj zgradi a svi kablovi se nalaze na pročelju iste..).

Živjeti u srednjem vijeku mjesec ili više dana mi se nikako ne sviđa pa me zanima mogu li ja išta učiniti npr. kontaktirati nekoga da mi objasni o čemu se radi ili slično?

Zadnja varijanta mi je otkupiti 6 mjeseci preostalog ugovora i preseliti se drugdje,heh..

Molim bilo kakvu pomoć/savjet i unaprijed se zahvaljujem!