View Single Post
Staro 28.11.2019., 19:27   #1359
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Kod Vege je problem što ju ne podržavaju mainstream aftermarket cooleri zbog drugačijeg layouta zbog hbm2 memorije...

Tako da iako su referentni modeli jeftini (V56 217€ u njemačkoj već neko vrijeme) ostaje trpit stock cooler ili ići na neka DIY rješenja. Zato je uvijek bilo bolje uzeti s dobrim coolerom odmah
Ni za te novce ju nebih kupio novu nakon svih problema u ovoj temi i po forumima. Za 1750 kn nova zapakirana 1070ti. Znam da je ovo AMD tema ali jebg, omasili su fudbal s ovim GPUom.

A sto tocno tebi nije jasno i ne ne shvatam, ali shvaćanje mi ide od ruke:

Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
jucer napokon uspio ugradit i isprobat vegu 56 sa mindfactory-a.
odusevljenje nije dugo trajalo.
najgore cvrcanje koje sam ikada cuo na kompu. nisam siguran jel na PSU ili grafi. moram jos ustanovit, moguce da je PSU. doslovce je toliko jako u FC5 da je glasnije od venta na 50ak %. sa 1060tkom u igrama sam znao imat ponekad cvrcanja, ali nikad ni blizu ovak iritantno i glasno :-(.

jos veci problem, ako komp bacim u standby nakon budenja totalna banana. usporen je skroz. svako toliko nestaje slika i cujem ga kako ubrzava vent na grafi kao da nesto vrti, a nema nista.
samo restart pomaze (jednom je i sad resetiro).
dok je bila nutra 1060tka (i 460, 570, 670) nikad nikakvih slicnih problema sa standby-em.
driver je zadnji s njihove stranice.
neznam sta da radim. grafa je namjenjena za r5 3xxx kad stigne tak da nije toliki bed za ovaj komp (vratit cu nvidia grafu nutra), ali treba to docekat, a da ne ispadne da je grafa nesto u banani .
neki savjet, nesto?

edit:
naso ovo:
https://community.amd.com/thread/235034
kaze AB je kriv. hm, jeste imali takvih problema? ja sam ga iskljucio (ne izbriso) i opet isto. neda mi ga se bas brisat ako nemoram jer sam ga namjeravo koristit. puno mi je ljepsi i korisniji od AMD overlay-a.

Od prvog dana sa yebes s tim poluproizvodom samo zato jer si na win 7. Pa ako koristis win 7 iz sentimentalnih razloga i ne zaraduje ti kruh, predjes na win 10 i rjesio si sve muka jos od 42. strane ove teme . To sto je vega kostala 3.5 k kuna kod nas nema apsolutno nikakve veze s icim ovdje, zaletio si se kupio govno i to najgoru vegu koju si mogao, taj aero kuler je go' qrac. Sad za 2k kuna kupis 1080 koja omete tu vegu i kaze zdrao dovidenja. Mislim sto se mene tice ako si mazohist, udri ti dalje, ovo je cisto "kolegijalni" savjet, nemoj to smatrati napadom/provokacijom.

Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 28.11.2019. u 19:37.
JuiceBox je offline   Reply With Quote