View Single Post
Staro 27.11.2019., 09:52   #120
guerra
Banned
Moj komp

Datum registracije: May 2019
Citiraj:
Autor IHrvojeI Pregled postova
Pitanje;

Ali je dovoljno dobra (čak i teža, čini mi se) da pokaže koje temp možemo očekivati u gejmingu?

Ontopic:

Sad imam dilemu ili be quiet ili s36? Po testovima, be quiet je malo tiši cca 2-3
ali i isto toliko topliji...

https://www.guru3d.com/articles_page..._review,1.html

Fractal ima lijepo sređeno kablovlje koji prolaze kroz cijevi i vode do hub-a koji se nalazi na radijatoru. Tako da imamo samo jedan kabel koji ide sa pumpe u matičnu. E sad, to je plus što se tiće urednosti ali onda nema zasebne kontrole pumpe i ventilatora pa da si nekako naštimaš onako kako tebi paše i protok i brzinu venta... Ne znam koliko je to bitno tj koliku razliku čini u fajntjuningutih pizdarija? 5 godina garancije

Be quiet! 360 ne mogu nigdje naći za prodaju. Kod nas ga nema, na njemačkom amazonu također, computeruniverse nema a tako ni alzashop... Hm.
Ma naravno da je aida dobar pokazatelj za gaming u nekim naslovima koji posteno upregnu cpu kao sto je jedan bf5.

Koliko je glasan taj s36 si otprilike mozes predociti sa svojim ventilatorima na kucistu posto su jednaki, meni osobno cak i kad se stave na max ~1200 rpm nisu glasni. Blesavo zvuci, ali izmedu ta dva vodena hladenja sto si naveo doslovce mozes birati koji ti je jeftiniji i estetski bolji.
guerra je offline   Reply With Quote