Citiraj:
Autor Moshus
skužio sam da mi TV ima mogućnost korištenja Steam Link appa... kako to točno funkcionira?
jel mogu ja normalno koristiti random kontroler spojen na PC? vidim da tamo ima popis kontrolera koji steam link podržava, ali pretpostavljam da se radi o Steam link boxu jel?
u kojoj rezoluciji bude slika na TV-u, odnosno da li se može u 4K streamat ako igra podržava tu rezoluciju?
|
Ne možeš streamat u 4k, samo 1080. Svejedno dobro izgleda. Možeš birat između brzog, blansiranog ili "lijepog" moda za sliku, sve ovisi što želiš.
Ja imam spojen xbox wireless kontroler u PC i tako igram preko samsungove aplikacije već godinama.
Sve funkcionira dobro samo mora jedan kraj biti spojen žicom na ruter (meni je Tv spojen žicom a PC je na WIFI, probao sam obrnuto i jednako funkcionira, wifi and wifi ne radi nikako)
Za neke igre fenomenalna stvar, manje više sve osim pucačina igram preko linka. Ako imaš Steam kontroler spojiš ga direkt u TV. Iako se meni taj kontroler ne sviđa po meni je odličan za sve igre koje nisu napravljene za kontroler (ako kužite o čemu pričam), npr. CIV6, Frostpunk itd. Za sve ostalo Xbox kontroler je majka. Na kraju krajeva možeš uzet i blutooth keyboard i miš i tako igrat.
Inače sad je steam dodao remote play
https://store.steampowered.com/remoteplay/
Možeš igrat igre do 4 igrača, dovoljno je da jedan ima igru i libraryu a ostalima se streama. Morate samo imat kontrolere svi (ako netko koristi keyboard i miš onda u biti kontrolira keyb + mouse na PC-u sa kojeg se streama)
Čak možeš i preko mobitela igrat svoje igre na mobitelu