View Single Post
Staro 20.11.2019., 12:26   #6340
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor deda.cro Pregled postova
Da.
Mi smo od kapitalizma miljama daleko.
Okreni se malo oko sebe.
Srećom, nismo u socijalizmu. Bar ovo oko mene, koliko vidim.

Citiraj:
Autor deda.cro Pregled postova
https://www.eca.europa.eu/Lists/ECAD...OADBAND_EN.pdf
Probaj za promjenu malo govoriti "može se", umjesto papagajski "ne može" i dovoljno je 64kbps.
Uhvatio se toga "svuda" i ko pijan po plotu.
Aha, da vidimo, dokument Broadband in the EU Member States: despite progress, not all the Europe 2020 targets will be met.
Da vidimo dalje: 30 MBps broadband full coverage - nigdje: optika full coverage - nigdje, raspravljali se samo o optici za broadband - ne, što je sve podržano je jasno definirano (i coax i wireless i sateliti itd.), na koji način i s čijim parama izvesti - jasno definirano, iliti - nisi odgovorio na pitanje (niti možeš, realno).

Ne, optika neće ići svuda ni kod nas ni u EU, no kako će i kad doći prvo bazični, a onda brzi broadband je jako upitno.

Citiraj:
Autor sakomako Pregled postova
Meni na optici 100/100 ima stranica kada surfam treba skoro pola minute da učita neke stranice koje imaju puno grafike.
Naravno da svi ne rade takve stranice, ali nije to klik i imaš cijelu stranicu, već ipak se mora čekati. A govorimo o 100/100 brzini.
Govoriš o 100/100 sa svoje strane.

Citiraj:
Autor sakomako Pregled postova
I onda kada ideš sa takve stranice na istu neku drugu takvu nije to baš surfanje bez problema kao što kažeš.
Mislim da moraš jako naučiti osnove.