View Single Post
Staro 19.11.2019., 13:56   #6314
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor sakomako Pregled postova
A što se tiče cijene optike bivša JNA je vukla optiku još davne 80' i to u Međimurju od karaule do kuće u kojoj je stanovao komadant karaule i bilo je povezano na optiku bivše JNA. Kuća oficira JNA je bila u Donjoj Dubravi par kuća dalje od kuće mojeg rođaka. Primjeti samo koju sam godinu naveo bolje reći desetljeće i o čemu mi onda danas uopće trebamo pričati i natezati se o isplativosti ROI i ostalim stvarima. U međuvremenu cijene su višestruko pale samih uređaja i cijelog sistema.
Je, naslušsao sam se lovačkih oko JNA i njene "optike", što je spojio na nju, RUP ili UKT?

Citiraj:
Meni je dovoljan dokaz dolazak Amis optike prije 10 godina i usluga koje je ponudio na toj optici i po kojoj cijeni, dalje ne želim slušati kuknjavu teleoperatera i jadikovke oko malog profita, a na Roamingu su u odnosu na stvarne troškove iimali maržu od 5000% na kojoj im zavide i dileri droge i oružja.
Amis je išao strateški, polako, kvart po kvart i samo tamo gdje je "gusto". Uz probleme koje su imali jasnije ti je zašto su neki kvartovi pokriveni, a npr. neki odmah do ne...
A o ostalim da ne pričamo, svaki ima svoju priču i razlog zbog kojeg je "nestao".

Citiraj:
I nakon odluke EU o Roamingu i dalje im na profitu zavide dileri oružja i droge.
Toliko im zavide da se telekomi miču od telekomunikacija i idu prema IT-u.

Citiraj:
Ima još jedna smiješna stvar na koju su nas navikli a to je naplata po sekundi ili jedinici vremena
...
a naplata po jedinici vremena ili volumenu kao što to neki imaju za internet je čisti ektra profit.
Jedan paragraf o ukupnoj politici razvoja, planiranja i billinga?