Tema: Automobili
View Single Post
Staro 19.11.2019., 12:58   #46961
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Juan Pregled postova
I? 90% nesreća na motociklima se desi radi tuđe nepažnje.
Unatrag zadnjih 5 sezona mi se desilo barem 100 nepotrebnih lijepljenja na stražnji kraj u gradu, neopreznih izlazaka iz dvorišta na rikverc, oduzimanja prednosti na križanjima, i na sve to da ne dodajem koliko vozača automobila koristi mobitel ili mijenja pjesmu na radiu.
.....
I u tih 100 ili koliko vec situacija, si ti imao brzinu debelo vecu od ogranicenja? Nemoras meni odgovoriti, barem budi iskren prema sebi.

Citiraj:
Mediji su tu dečka razapeli, a dao bih se kladiti da bi 2/3 vozača automobila, kamiona i autobusa jednako napunilo proračun na svakoj dionici duljoj od 300 km.
Apsolutno se slazem s tobom, ja svake godine do mora kad se vozim (oko 450 km), prođem kroz jedno 5-6 crvenih svjetala, vozim slalom s autom, vozim se 200 na sat i naravno u suprotnom smjeru....majko mila sto sve necu procitati.

Žalosno sto moram konstatirati ali stvarno ispada niste vi baš svi čisti u glavi. Stalno neka opravdanja, em su krivi vozači automobila, em su krivi semafori, a najjači "argument" mi je dao isto jedan specijalac: "E Buraz pa nemogu se ja na motoru voziti ispod 100ke a na otvorenoj cesti koliko ide, kuiš buraz, jednostavno me zove da ga nagazim, kuiš" :avecare
Master_Hrc je offline   Reply With Quote