Citiraj:
Autor sakomako
Moramo znati što želimo i onda pronaći najbolji način kako doći do tog cilja. Jednostavno da jednostavnije ne može biti. Naravo i treba biti uporan a ne odustati na pola puta.
Evo ja sam dao konkretni prijedlog, ako netko ima nešto bolje neka se javi, no jedno je očito da dosadašnja zakonska riješenje ne vode napretku.
|
Evo tebi jedan prijedlog, vrhunski, platit ces mi kad dodjes do para ----- osnuj politicku stranku i izbori se za prava svih milenijalaca na brzi pristup internetu da bi mogli... ne znam sta, buljit u mobitele po cijeli dan...
FYI - zakoni su pisani za one koji ih pisu, sigurno nisu pisani za narod...

Eto ti jos jedna stvar koju bi mogao promijeniti svojim novopecenim politickim angazmanom...
Inace, cini mi se da ne shvacas sto znaci sirokopojasni internet... Vidis, mi koji smo dosli iz doba 1200bps i 2400bps modema, sve ovo danas vidimo kao znanstvenu fantastiku u odnosu na doba kada smo brljali po BBSovima i ranim internet servisima prije nego sto je nastao web... Dakle, 1Mbps bi se vec mogao smatrati sirokopojasnim internetom koji je dovoljno brz za nekakvo relativno sporo surfanje i citanje mejlova i u pravilu visemanje sve sto ljudima treba... Sve iznad toga je premija...