Citiraj:
Autor sakomako
Baš obrnuto vrijeme je da se pokrenemo i prestanemo se samo uvlačiti na neko mjesto. Država i tržište postoje, znaju se potencijali tog tržišta i tko želi dobro došao a tko ne sretan mu put. Prvo počni sam sebe cijeniti pa će te onda i ostali tako gledati. Dosta je ovog nihilizma i pljuvanja po svemu i svačemu.
|
Potencijali tržišta su nikakvi.
Došlo ih je puno, ostalo malo. Što misliš zašto.
Nema tu "sam sebe cijenim", mi smo mali, financijski slabo stojimo, biznisa za ono što bi ti htio nema ni u puno jačim zemljama, a kamoli kod nas.
Citiraj:
Autor sakomako
Moramo znati što želimo i onda pronaći najbolji način kako doći do tog cilja. Jednostavno da jednostavnije ne može biti. Naravo i treba biti uporan a ne odustati na pola puta.
|
Mi niti znamo što želimo niti znamo kako bi to izveli.
Nitko pri zdravoj pameti ne bi tražio od telekoma da ulažu u ekstremno rizične investicije za koje nitko ne vidi ROI.
Citiraj:
Autor sakomako
Evo ja sam dao konkretni prijedlog, ako netko ima nešto bolje neka se javi, no jedno je očito da dosadašnja zakonska riješenje ne vode napretku.
|
Nisi dao nikakav prijedlog, dapače. To nije ni wishful thinking, to je u domeni Disney crtića, bez ljutnje.
Želiš veću pokrivenost bržim netom? Čekaj 5G. To je trenutno jedino realno.