Ukratko da nakon 1000km pređenih na M365 iznesem dojmove u par rečenica. Prošlo je 10 mjeseci od kupovine. Uglavnom vožnja od posla do kuće, cca 5.5km u jednom smjeru bez nekih većih uspona i nizbrdica. Gume se za sada dobro drže. Nisam radio niti jednu izmjenu. Svaka 3 mjeseca kontrola guma i malo nadopumpavao na 3.5 bara. Ako usporedim ostale na romobilima, mogu reći da se vozim ko baba

Moguće da zbog toga imam original set guma nakon 1000 prijeđenih kilometara.

Na 800km su se počeli javljati "cvrčci" na stupu volana. Malo sam se igrao na podešavanju onog zuba i kad sam to malo zategnuo cvrčci su prestali. No, sudeći po svemu javit će se ponovo prije ili kasnije.
Kapacitet baterije je počeo vidno opadati. Kad je bila nova, tih 11km od kuće do posla i natrag prevalio bih sa 49% kapaciteta, odnosno ostalo bi mi 51% baterije. Uglavnom bih ju punio kada bi bila 50% i skidao s punjača na 100%. 10 mjeseci i 1000km poslije nakon odvožene iste relacije ostane mi 35%, tako da ću uskoro morati puniti kod kuće i na poslu. Ako izdrži 2000km bez nekih većih problema, mogu reći da osim gušta vožnje i brzine prijeđenog puta dodatnu komponentu ima i financijska ušteda u odnosu na gradski prijevoz.