Još nisam bio u ovakvoj situaciji, pa čisto da vidim ima li tko kakav savjet za ovaj slučaj:
Tražim mikrofon određenog frekvencijskog spektra i nađem ga (Sonyev "kod" za taj raspon frekvencija je 67 i pokriva kanale 67-69, 838.025 - 862.000 MHz)
Nađem, piše u nazivu oglasa 67, piše u opisu također. Na mikrofonu postoji mjesto gdje piše taj kod, kao i raspon frekvencije, ali nije taj dio nigdje uslikan. Uslikan je ekran transmittera koji pokazuje frekvenciju 798.025. Ok, kupim. Ako na 2 mjesta piše 67, onda je valjda 67, nije ih baš lako zamijeniti.
Stiže jučer mikrofon, krećem spariti mikrofon s ostatkom opreme, ne ide. Pogledam na mikrofon, a ono skroz druge frekvencije. Ta gore navedenea frekvencija odgovara mikrofonu oznake 62, pokriva kanale 62-64, 798.025 - 822.000 MHz.
Napisao sam da želim vratiti proizvod i želim povrat novaca jer je došao proizvod koji ne odgovara opisu. Uslikao mikrofon pored svojih transmittera i recievera da se vidi da ne odgovara opisu, tj. da nije oprema za kanal 67, kao i screenshotove oglasa gdje piše 67.
Seller (Talijan) ne prihvaća povrate i stiže mi njegov odgovor da mi želi vratiti iznos koji odgovara iznosu koji sam platio za poštarinu. To sam odbio i sad čekam što će biti dalje.
Meni je mikrofon beskoristan jer radi na totalno drugim frekvencijama od ostale opreme koju imam. Nije malo novaca u pitanju, tako da ne želim preći preko toga. U slučaju da on i dalje ne želi pristati na povrat, koje su mi daljnje opcije?