Daklem, došao sam po savjet, ali i dati jedan. Izbjegavajte JYiskov F130 GOLD (full spuzva), 25 god. garancije. 3 godine ga imamo, nakon godinu dana počeo sam vidljivo tonuti, nakon 2 godine i žena, a sad smo kao u onim ratnim zečjim rupama. Žena često sjedi na rubu jer je do nje bebin krevetić. Znači sad sjedi na rubu šasije od kreveta koliko je madrac sjeo. Proizvod je užas. Naravno reklamirao sam i sad ćemo vidjeti što će biti. Pokušat ću tražiti povrat novca jer u njihove madrace povjerenja više nemam. Mislim ok ajd 3 godine, al dali su 25 god garancije. 25!!! Tu ipak treba povjerenja u proizvod koji prodaješ, ne? Nešto mi govore da povrat novca neće biti moguć pa sutra zovem onaj poseban telefon za zaštitu potrošača. Ako ne, ne znam šta da uzmem. Ovaj sam platio na tobožnjih 50% popusta; 3200kn. Tako piše na računu.
Ako dobijem lovu, imate neku preporuku za madrac do tog iznosa u bilo kojem dućanu? Što se tiče zamjene, čak su mi nudili da biram bilo koji madrac u "goldu" pa će se kao cijena prilagoditi da nemam doplatu. Samo da ne tražim lovu nazad.