View Single Post
Staro 29.10.2019., 21:39   #13270
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor MeanBoss Pregled postova
Koja je shema s ovim TLC teveima... Ameri ih fale na sva usta, seriju 6 a sad i seriju 8.. Ali u nas su ti modeli totalno drugačije označeni, da ne govorim da nema reviewa ni za lik! Ima li negdi neka stranica da se može te modele i brojeve provjerit? Npr. 65R617 u EU ga apsolutno nemogu nac pod tim brojem?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Ne gledar R seriju, to je za USA i ti TVovi nisu kao Europske verzije, bolji su. Njihiv najbolji TV ovdje je X2, to je QLED TV i dobar je.

Ja sam ih razmatrao zbog cijene. Gledao sam C70 koji mi je bio zanimljiv jer ima JBL soundbar u sebi i bolji zvuk od velike vecine TVova, wide color gamut.

Gledao sam i DP660 (proslogodianji model) koji ima cijenu od 3300kn za 55" trenutno...

Uglavnom uspio sam spojiti C70 na youtube preko svog moba i pustiti si Aquaman trailer i bio je super. Na DP660 je bio osjetno losiji, ali za normalnog korisnika i dalje dobra slika.

ALI.. ovo je veliki ali... SD programi su izgledali OCAJNO... Zamuljano.. i znam da se u TV ducanu koriste splitteri koji pogorsavaju kvalitetu, ali vjerujem da su isto tako povezivali i druge tvove, na kojima SD izgleda samo lose do jako lose... Na TCLu je bio negledljiv.

Znaci da im je upscaling velika boljka.
Ali ako zelis povoljan TV za HD i 4K sadrzaje (preporucam opet 4K, ali valjda se ne bi mucio s HDom) zasto ne? Otidji ih pogledaj u Emmezetu ili negdje
Ali zaboravi na ovu hvaljenu R seriju... Mi to nemamo.
Elven je offline   Reply With Quote