View Single Post
Staro 27.10.2019., 02:38   #1841
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Mirko, nema trgovine koja nema takve "akcije" i "popuste".

Nije HW, ali jednom davno sam tako pasao jednu Northland jaknu koja je bila 699kn. Bila mi je malo too much. I pitam onak ko naivac, oće bit kakva akcija i to, barem ono na 600 kn. "Ma hoće, evo za 2-3 tjedna, nova kolekcija, možete ostaviti broj moba pa vas zvrcnem...". Ostavio ja broj i kad stvarno za cca mjesec dana ženska zove "evo od danas do 70% popusta na SVEEEE, dođite, aaaaaa...".

Ja debil otkantam ziher karinđanje taj dan i otrčim po tu jaknu. Dućan okićen bannerima ko za Titovu štafetu "rasprodaja, top Sale, 70 odsto...". Grabim među ofingere, nađem "svoju" jaknu, pogledam i ne vjerujem: ista jakna, prekrižena cijena 1599 kn, 50 posto snižena 799 kn.

Što sam sve izgovorio šefic dućana, morao bi sam sebe banat da išta napišem. Dan danas se sramim toga što sam joj sve nabrojao. Na kraju bilo 100 kn više.

Poanta priče je da kad pratiš i paseš određenu stvar ili stvari, onda skužiš govnaluk sakriven u tim "rasprodajama".

Iz prve ruke ću da kažem kad sam kratko radio u Vemulju, cenke su se fino pumpale od sredine listopada do sredine prosinca dok se nebi napumpalo cca 14-17%. A onda za Božić super mega popust 10-15%... a rulja trpa li ga trpa, cijene 2-3% čak i veće u odnosu na 2 mjeseca ranije. Onda mi neko kaže "aj mi složi neki komp za 5 iljada". Složim i popratni komentar je "budem to za Božić kad su akcije...". Fak jes

Tako da ekupi nije to izmislio, samo ide finim utabanim putem. Neki od nas se ne budu upecali, ali Tozo iz Tržića kad vidi oglas bude jer taman mu je iskrin TV iz 86 rikno i treba novi.
Brko je offline   Reply With Quote