View Single Post
Staro 21.10.2019., 14:53   #41
Trekkie4
Guest
 
Postovi: n/a
Citiraj:
Autor Bluzer Pregled postova
Ja sam pokušavao doći do časopisa Pixel koji je izlazio na disketama. I koliko puta bi ga vraćao natrag na kiosk pokušavajući tetki na kiosku objasniti da je disketa neispravna došla jer ju je sunce pržilo u izlogu.



Netko je to bio "digitalizirao" ali se link nije sačuvao IIRC.


Ima li šanse?
Nažalost nemam Pixel časopise i/ili diskete... Probaj Googlati, pa se možda nešto pojavi? Ili otvori temu na ovom (ili drugom) forumu, pa možda netko uleti, nikad se ne zna

Citiraj:
Autor Morpheous Pregled postova
Svaka čast Trekkie - skinuo sam onu prvu turu CD-a i na lijep se način vratio u djetinjstvo....pogotovo kada sam naišao na neke 4:3 wallpapere koje sam mjesecima držao na starom CRT monitoru.
To mi je uvijek drago čuti od ljudi, da ih ono čime se bavim veseli i/ili vraća u djetinjstvo Isto tako mi govori da sav taj trud nije uzalud - bilo je tu dosta posla, ali se isplatilo!

DVD brojevi 107 & 108 se uploadiraju, budu bili online kroz nekoliko sati. 109 & 110 MOŽDA, ali kako je sad riječ o DVD-ovima, sa daleko većim kapacitetom teško je reći sigurno. Također, popravio sam sve skenove CDova, na kojima je moj tvrdoglavi Canon "odrezao" dio slike, ili ju je zamutio. Planiram još napraviti isto i sa Internet Monitor slikama, ali to budem nakon što završim sa Hackerom...

Nego, u vezi Hackera sad sam stvarno gotov - sve preostale brojeve (koji nisu gore navedeni) nemam kod sebe, pa bih zamolio druge koji imaju volje i slobodnog vremena da podijele nestale brojeve ako ih imaju kod sebe:
CD 1, 3, 4, 5, 7, 23, 24, 87, kao i preostale DVDove (112 i drugi? - nisam točno siguran koji brojevi su u pitanju).

Također bih želio napomenuti da "rupa" između brojeva "37" i "70" nije do moje kolekcije, već ih je Hacker tako obilježio, odnosno broj 70 je zapravo "38". To sam zaključio po datumima - broj 37 je svibanj 2001, dok je broj 70 lipanj 2001.

A bilo je tu i tipfelera ... recimo brojevi "73a" & "73b". Ovaj drugi je također obilježen kao 73, iako dolje, sitnim slovima jasno i glasno piše "izdanje 74". Istu su grešku ponovili još barem jednom, sa brojevima "88", iako ovaj put vjerujem da je jedan od njih trebao biti "86". Da stvar bude još više zbunjujuća, nedostaje mi broj 87, pa je teško poredati CDove kronološkim redom.

Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 21.10.2019. u 15:00.
  Reply With Quote