Citiraj:
Autor VandaL.pr!
Salio sam se ofc,
igrom slučaja radim u auto industriji i po meni niti jedno auto ne valja, ja samo biram manje zlo
Sad vozim 508 ali on je na prodaji i trazim golf mk7.5 jer mi se on bas svidja trenutno...
Kod VW jedino zamjeram sto nije udoban ko francuz.
|
Bas vozio Pezoa, frend kupio, ok je auto, polozaj za volanom mi je cudan, servo volana kao i kuplung je malo tvrdji, relativno udoban, sjedala su li la, nisu meka ko stariji francuzi od prije 15-20god. Motor je 1.6 hdi, ok povuce..
Citiraj:
Autor domy_os
Prekjučer mi krepao akumulator na Civicu. Ujutro vidio da start-stop daje grešku, kasnije sam osjetio da se malo muči kod paljenja i popodne otegnuo papke taman kad sam natočio gorivo. Kolega došao sa starterom, odvezli do njega u servis i ubacili Varta Silver Dynamic 70 Ah 760 A AGM. OEM je bio isto neka Varta 70 Ah 620 A EFB, izdržao je 7 godina. Netko mi je rekao da imam par dana nakon što start-stop prestane raditi, ali kod mene je to bilo par sati. Ako netko ima nedoumicu, AGM ide bez problema umjesto EFB tipa, ali obratno naravno ne.
|
Zbog ceg?
Kod mene je inace tvornicki efb, stavio vartin agm, cak sam neko vrijeme imao obicni aku i normalno se vozio, a bilo je svakavih prica oko toga, naravno neutemeljenih..