Tema: Automobili
View Single Post
Staro 11.10.2019., 18:25   #46485
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor VandaL.pr! Pregled postova
Salio sam se ofc,
igrom slučaja radim u auto industriji i po meni niti jedno auto ne valja, ja samo biram manje zlo

Sad vozim 508 ali on je na prodaji i trazim golf mk7.5 jer mi se on bas svidja trenutno...
Kod VW jedino zamjeram sto nije udoban ko francuz.
Bas vozio Pezoa, frend kupio, ok je auto, polozaj za volanom mi je cudan, servo volana kao i kuplung je malo tvrdji, relativno udoban, sjedala su li la, nisu meka ko stariji francuzi od prije 15-20god. Motor je 1.6 hdi, ok povuce..

Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Prekjučer mi krepao akumulator na Civicu. Ujutro vidio da start-stop daje grešku, kasnije sam osjetio da se malo muči kod paljenja i popodne otegnuo papke taman kad sam natočio gorivo. Kolega došao sa starterom, odvezli do njega u servis i ubacili Varta Silver Dynamic 70 Ah 760 A AGM. OEM je bio isto neka Varta 70 Ah 620 A EFB, izdržao je 7 godina. Netko mi je rekao da imam par dana nakon što start-stop prestane raditi, ali kod mene je to bilo par sati. Ako netko ima nedoumicu, AGM ide bez problema umjesto EFB tipa, ali obratno naravno ne.
Zbog ceg?

Kod mene je inace tvornicki efb, stavio vartin agm, cak sam neko vrijeme imao obicni aku i normalno se vozio, a bilo je svakavih prica oko toga, naravno neutemeljenih..
zvonac je offline   Reply With Quote