View Single Post
Staro 30.09.2019., 11:19   #4632
Morpheous
Premium
Moj komp
 
Morpheous's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2006
Lokacija: zg
Postovi: 1,037
Citiraj:
Autor DoxyTheCroat Pregled postova
Zadnje sam igrao Ace Combat 3 na staroj plejci, Ace Combat 2 mi vjerojatno najigranija igra u životu, a imao sam 2000 Americas Army i 5000 CoD (2 i 4) na xfire ... onda znaš koliko sam igrao.

Nažalost nijedan nastavak kasnije nisam.
Ako kažeš da je top gun osjećaj fenomenalan, znači drže se i dalje stare formule.
Dobro da si me podsjetio da postoji ova igra, mogao bi do Božića očistiti gaming raspored za nju.
Dobre su bile dvojka i troja. Jedinica mi je bila prestara i nikada je nisam odigrao do kraja jer je jednostavno dinosaur prema ostalima. Sedmica je na istu foru, imaš dvije države/organizacije koje su zaratile i hrpu aviona što je zakon kada vidiš koliko suhovljeva i F-modela možeš koristiti uključujući F-35 i SU-57. A i dobar stari Berkut je također unutra.

Iako volim simulacije, ova igra je stvorena za onaj arkadni osjećaj Top Gun filma i napete dog fightove uz neku prekrasnu romantiku između dva sučeljavanja kada letiš sam na nebu, gledaš lens flareove kako ti osijavaju kokpit, tlo je duboko pod nogama, ispred tebe je ogroman kišni oblak koji ti polako počinje stvarati kapljice na staklu, a radar pokazuje 6 crvenih kvadrata koji te čekaju iza njega.........i ti pritisneš afterburnere i jedva čekaš da vidiš što se tamo skriva sa 10 raketa u rezervi
__________________
Free your mind and open your eyes
Morpheous je offline   Reply With Quote