View Single Post
Staro 23.09.2019., 17:15   #16
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Ma sve ja to znam moj Nikky, vec 15 godina sam u mrezama, a 25 u IT. Problem je bas to sto su biseri prije mene sve lan uticnice vec prepatchirali na switcheve jer se ipak radi o drzavnoj sluzbi i tko ce se svaki put ustajati i kopcati kablove.
Od toga ti nema nista jer se radi o 7 lokacija, centralno povezanih optikom i na svakoj lokaciji brdo switcheva i korisnika, te 12 vlan-a. Znaci moram raditi na mac filtriranju, tj. sve sto je sad prikljuceno da je whitelistano, a sve novo mora biti default blacklistano dok mu ne odobrim pristup. Sto se tice pristupa internetu, prije mene su slozili da sve ide vani preko proxy-a, i to im je bilo ok, jer eto nitko ne moze na internet ako ne dobije proxy preko group policy, dok se nije desilo ovo prosli tjedan. E sad, posto ja ne zelim vise pola dana provesti trazeci koja budala se dosjetila ubaciti nesto takvo u mrezu, napravio bih ovakvo nesto.
I naravno da cu ih natjerati da izvale lovu za ovo, pa taman morao staviti neki fake sniffer negdje u mreznu uticnicu i ustvrditi da je ti napravio neki 1337 h4x0r!

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
WraGG je offline   Reply With Quote