Citiraj:
Autor Morpheous
Neću ulaziti oko detalja postupka kod promjene/krađe mobitela isl. ali da....više ne daju fizički token. Ja sam svoj vratio prije par mjeseci jer mu se ispraznila baterija i rekli su mi da mi ne mogu dati novi jer ih povlače.
Inače, bez tokena također možeš pristupiti svom računu, plaćanjima i ostalom preko pbz aplikacije sa pinom.
|
Okej, izgleda da više fizički token ne daju, ali i dalje daju čitač kartice. Samo to u banci ne znaju?
Citiraj:
Autor prileee
@IcyTexx na stranu sta ti je prica/scenarij nerealna, i upitno je koliko cesto ce se to dogoditi, mislim da mozes mPbz plikaciju (u kojoj je #withkey koji se koristi kao token) na novom mobu/resetiranom mobu aktivirat sa korisnickim brojem i kodom za oporavak i bez odlaska u banku.
|
Kako je točno nerealno? Desilo mi se s glupom Zabom više puta i svaki put sam ju resetirao u par minuta pomoću fizičkog tokena. Jednom mi se desilo i dok sam putovao.
Da se desi i jednom godišnje, previše je da moram fizički u banku isključivo zbog toga. Zato i želim u legacy banku, inače bih sve račune prebacio u ove new-age fintech firme.
Također, ne kužim kako je rješenje mojih problema imat još jednu aplikaciju? Morao bih uzimat još jedan smartphone kojeg bi čuvao u ladici.