Citiraj:
Autor Morpheous
Tko je spreman prodavati preko ebaya, taj ima veci izbor kupaca i moze puno bolje proci nego preko nasih oglasnika.
|
Da nisu ljudi ovdje već hrpu puta napisali negativna iskustva i probleme s prodajom ne bi ništa rekao.
Naravno da može proći bolje i više novaca dobiti, ali isto tako može i izgubiti.
ebay je podređen prije svega kupcima i velikim trgovcima, ne tebi koji ćeš prodati godišnje 6 stvari.
Hoćeš li voziti 400 km u jednom smjeru da bi nešto prodao, ili 200, ili svejedno putuješ negdje pa obaviš prodaju usput, ili daš nekome tko putuje da to napravi za tebe, ima milijun opcija i parametara, ja sam samo iznio prijedlog.
Ako su veće pare u pitanju i veći predmet koji prodaješ, to je za mene logičniji način, naći se s kupcem, za tebe nije i super.
Čovjek je ovdje jasno iznio svoj problem i što mu se dogodilo, prema tome se može vidjeti način funkcioniranja ebaya i da nisu na tvojoj strani kad dođe do problema, i nije jedini koji se žali.
Ali ako ti želiš tako prodavati gdje je problem? Otvoriš ebay account i prodaješ.