View Single Post
Staro 13.09.2019., 21:44   #1621
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Zato sto si (pre)mlad, pa ne kuzis.

Jedna apokrifna anegdota; sjede dva hercegovca na rucku sredinom '90. godina u Zagrebu, pa se jedan pohvali drugom usred krkacine.
"Eto, kupio sam ovu kravatu za 300 maraka!"
"Budalo, ja nasao istu takvu za iljadupecto prosli tjedan!"
Možda me nisi razumio, moj komentar se odnosio na odluku Audio Technice da izbaci AT-3600 i AT-91 seriju i zamijeni ih novom AT-VM serijom zvučnica.

Vjerojatno zato što ih je zasmetala činjenica koliko novaca gube zbog AT-3600 i činjenice da AliExpress & ebay prodaju taj model po cijeni od 60kn ili manje. I to sa besplatnom dostavom. Kao zadnja točka na "i" je bilo to što su audiofili gotovo jednoglasno rekli da je AT-3600 model s kojim bi mogli živjeti do kraja života, na svojim gramofonima. Nije savršena, i naravno da ne predstavlja vrh ponude, ali po toj cijeni nema bolje (a čak su i neki od dvostruko skupljih konkurenata daleko lošiji)

Da citiram šeficu Grospić iz serije "Naša Mala Klinika", tu jednostavno nema ekonomske računice, stoga takva odluka i ne čudi... To je također i razlog zbog čega AT nije dopuštala distribuciju (i prodaju) navedenog modela u maloprodaji, već je isključivo plasirala za daljnu distribuciju i poslovne partnere poput Dual, Rega, Teac i mnogih drugih.
  Reply With Quote