Citiraj:
Autor Bubba
Zato sto si (pre)mlad, pa ne kuzis.
Jedna apokrifna anegdota; sjede dva hercegovca na rucku sredinom '90. godina u Zagrebu, pa se jedan pohvali drugom usred krkacine.
"Eto, kupio sam ovu kravatu za 300 maraka!"
"Budalo, ja nasao istu takvu za iljadupecto prosli tjedan!"
|
Možda me nisi razumio, moj komentar se odnosio na odluku Audio Technice da izbaci AT-3600 i AT-91 seriju i zamijeni ih novom AT-VM serijom zvučnica.
Vjerojatno zato što ih je zasmetala činjenica koliko novaca gube zbog AT-3600 i činjenice da AliExpress & ebay prodaju taj model po cijeni od 60kn ili manje. I to sa besplatnom dostavom. Kao zadnja točka na "i" je bilo to što su audiofili gotovo jednoglasno rekli da je AT-3600 model s kojim bi mogli živjeti do kraja života, na svojim gramofonima. Nije savršena, i naravno da ne predstavlja vrh ponude, ali po toj cijeni nema bolje (a čak su i neki od dvostruko skupljih konkurenata daleko lošiji)
Da citiram šeficu Grospić iz serije "Naša Mala Klinika", tu jednostavno nema ekonomske računice, stoga takva odluka i ne čudi... To je također i razlog zbog čega AT nije dopuštala distribuciju (i prodaju) navedenog modela u maloprodaji, već je isključivo plasirala za daljnu distribuciju i poslovne partnere poput Dual, Rega, Teac i mnogih drugih.